Boxprofiler's baggrund

Igennem længere tid, har vi arbejdet med at forbedre løsninger til bæredygtigt byggeri. Vi har udviklet standardprofilløsninger, til en serie af ventilerede tyndpladeprofiler, der forbedre og løser mange af de nuværende kendte problemer ved byggeri i dansk klima. Boxprofilerne vil være med til at sætte nye standarder inden for billigere og mere bæredygtigt byggeri. Gennem profilets udformning, ”lagdeling”, perforering og fastgørelse opnås en række fordele både under montering og i det færdige resultat sammenlignet med andre gængse løsninger på markedet.

Boxprofiler er en bæredygtig løsning, da de muliggør en mere rationel produktion, med indbygget mulighed for ventilation, sne- og insektstop, længere levetid og bedre mulighed for at let at udskifte defekte løsninger og skjult montage.

Behov for nytænkning af nuværende standardprofilløsninger.

NytænkningBåde arkitekter, TOR's anvisninger og BygErfa, har længe ventet på en ny løsning vedr. problemstillingen med store kunstfærdige opbygninger omkring vindskeder og ved murkroner. Dette er løst med boxprofilers nye vindskede profil, som har indbygget dobbelt sne- og insektstop. Alt dette løses ved det skjulte montageprofil og efterfølgende montering af finishprofilet som i derved udføres med den patenterede boxprofil montageteknik.

Personerne bag boxprofiler

Image 1 Jacob Kjær Therkildsen

Bygningskonstruktør & tømrer.

Født: 1977

Indehaver af Boxprofiler I/S.

Arbejder som både projekterende og udførende bygningskonstruktør, hos Tegnestuen Mejeriet i Kolding.

Har over 18 års erfaring indenfor byggeri.

Image 2 Jacob Himmelblå Blikkenslagermester

Født: 1979

Indehaver af Boxprofiler I/S.

Arbejder pt. som selvstændig blikkenslagermester med virksomheden Himmelblå's Blik.

Har over 19 års erfaring inden for byggeri.

Artikler og anden aktuel information

image Universalprofil, for sikker ventilation og pæn løsning bag tagrender.

Vision

Vi sætter en ære i altid at yde vores bedste, så vi opnår tilfredse tilbagevendende kunder.

Ovenstående vil medvirke til, at Boxprofiler vil blive den fortrukne leverandør af bedre standardprofiler til byggeriet.

Himmelblå & Therkildsen
This template downloaded form free website templates